Ajuntament, l’agrupació tèxtil FAGEPI i Fira d’Igualada celebrarà la seva primera edició al primer trimestre de 2015.

"/>

Igualada crea BSTIM, nova fira professional del tèxtil per impulsar el sector

Igualada acollirà l’any 2015 la primera edició de la fira BSTIM, Best Solutions in Textile Manufacturing Fair, un nou certamen professional del sector tèxtil. BSTIM serà una cita de professionals i per a professionals. Per això, els estands d’expositors estaran oberts a tallers i productors, per tal que aquests puguin oferir els seus serveis a marques i dissenyadors que estiguin cercant proveïdors.

L’organització de l’esdeveniment l’assumirà Fira d’Igualada, l’escenari serà molt probablement l’antic Escorxador i les dates que s’estan valorant actualment es mouen entre la segona quinzena de febrer o la primera quinzena de març de l’any 2015.

Joan Domènech, president de l’entitat, avança que “la voluntat és reaccionar davant una demanda que actualment existeix i no té la resposta adequada i, per això, creiem que BSTIM pot arrencar amb una xifra d’expositors que pot oscil·lar entre els quaranta i els cinquanta”. Precisament, els impulsors treballen per aconseguir el suport i la implicació dels diferents clústers del tèxtil i la moda a nivell català.

L’Ajuntament d’Igualada ha impulsat durant els darrers mesos diferents iniciatives conjuntes amb el tèxtil local i comarcal, enfocades totes elles a enfortir les empreses existents i, alhora, a captar noves comandes i inversions mitjançant el Pla de Reindustrialització del Tèxtil.

La capital de l’Anoia, a més, comparteix amb Mataró des d’aquest any la vicepresidència d’ACTE, l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.