Arrenca el curs de Tècnic de comerç internacional en el món de la moda

El passat 5 de setembre va iniciar-se el curs de Tècnic/a de comerç internacional en el món de la moda, amb la participació de tretze alumnes que prèviament ja tenien estudis i experiència en aquest sector.

Aquest curs, que s’emmarca en el projecte ACTE: teixint idees i xarxes i que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, té el doble objectiu de donar resposta a la manca de perfils professionals especialitzats en el comerç internacional i d’incrementar la competitivitat de les empreses del sector.

En aquest sentit, cal destacar que la majoria d’empreses del sector del tèxtil i la moda a Catalunya són petites o mitjanes, i això, sumat a la manca de professionals, fa que perdin l’oportunitat d’expandir les línies de negoci i internacionalitzar la seva marca.

És per això que aquest curs està encarat a que els participants, que estaven a l’atur, puguin trobar feina ràpidament i puguin oferir coneixements de logística, finançament o màrqueting, entre d’altres, a les empreses que volen començar la seva expansió internacional.

El curs, que està liderat pels ajuntaments d’Igualada, Manresa i Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell i la Diputació de Barcelona, durarà fins a mitjans de desembre i consta de 340 hores, incloent-hi 80 hores de pràctiques no laborals en empreses punteres. A més, hi ha previstes set classes magistrals en les que representants de les empreses catalanes més destacades parlaran sobre temes com la gestió de fires internacionals, els aspectes financers que cal conèixer o les claus per desplegar una bona estratègia internacional.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.