Es tanca l’acció de Suport als Joves Creadors

El passat 27 de juny es va fer l’acte de tancament de l’acció de capacitació especialitzada “Suport a Joves Creadors”, que s’ha fet en els darreres mesos organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació (SOC).

La trobada, que va comptar amb la presència de representants de l’ajuntament de la capital de l’Anoia, es va dividir en dues parts. A la primera meitat, els assistents van poder assistir a la taula rodona que van protagonitzar Casilda Díaz, fundadora de StoneWS i Cristina Salguero, CEO de Pure Green Apparel, que van explicar la seva experiència personal com a emprenedores del
sector tèxtil i van conversar amb els assistents sobre els reptes i les dificultats que hi ha a l’hora de crear una empresa en aquest sector.

A més, els assistents també van gaudir de l’assessorament dels responsables de l’Ajuntament de Terrassa, el director d’Oficina de Barcelona de Daleph, Jaume Amill, i els experts del curs Alexandra Masó i Xavier Soldevila, que van exposar les claus per tenir èxit en una aventura empresarial.

A més, a la finalització de l’acció, els alumnes van rebre informació sobre l’acció de Pecha Kucha que es farà en el marc del REC, que se celebrarà a Igualada a principis de novembre.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.