Arriba el Rec.016!

Del 8 a l’11 de novembre el barri del Rec es converteix en un festival de moda, cultura i gastronomia. 50 pop-up stores de moda ubicades en les velles fàbriques del barri on un centenar de marques i dissenyadors faran vendes especials dels seus estocs, amb descomptes del 60% al 80%!

Enguany, al pati Martí Enrich, s’estrenen tres marques al Rec.016: SessùnSamsøe & Samsøe i Dr. Denim

A més del Rec Street Food integrat per 30 food trucks, 1 pop up restaurant i les barres Estrella Damm, l’acompanya tota la programació musical i cultural. Per als més petits s’ha creat una nova pop-up efímera, es tracta del Pop Up Day Rec Kids, ubicat a l’espai Rec Kids on cada dia hi passarà una marca infantil diferent.

Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any. La propera edició serà els dies 8. 9, 10 i 11 de novembre de 2017, de 10h a 21h.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.