CAMPANYA IGUALADA MODA 2017

Com cada any, des de FAGEPI i amb la finalitat de promocionar la marca IGUALADA MODA, han organitzat per aquest darrer semestre un conjunt d’accions, en col·laboració amb l’administració local i territorial (Ajuntament d’Igualada i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya), per tal de continuar dinamitzant el comerç de botigues/outlets de la ciutat.

Per aquest campanya preveuen les següents accions:

 • Confecció d’una bossa de roba, que es repartiran entre els establiments/botigues de fàbrica, coincidint amb l’època de Nadal. Amb la col·laboració del Grup AURIA i FITEX i el suport de l’Ajuntament d’Igualada
 • Reedició de 2.500 guies (mapes), que es repartiran també a aquests comerços i tots aquells punts que vulguin distribuir-los. Enguany serà la 9a edició.
 • Jornades de moda i imatge (programada pel 11/11/2017, coincidint amb el REC), a càrrec de l’estilista Susanna Maldonado. Hi col·labora FITEX i Igualada Leather Cluster Barcelona.
 • Campanya de Senyalització informativa a la zona comercial l’Av. Balmes d’Igualada i rodalies: Instal·lació d’un Opi/Tòtem, a l’Av. Balmes, amb el mapa de botigues i altra informació (pendent permís ajuntament)
 • Realització d’un vídeo viral, de l’estil del que es va fer fa 3 anys: “Igualada et vesteix, qui et despulli és cosa teva”. També es realitzaran accions de difusió a través de les xarxes socials.
 • Una altra activitat, relacionada més amb el al teixit productiu i a l’ocupació, és l’acompanyament a l’emprenedoria del sector. Els principals objectius d’aquesta acció són els que detallem a continuació:
  • Formar i acompanyar a emprenedors, procedents de micropimes i pimes del sector tèxtil i moda de Catalunya per tal de facilitar el seu creixement empresarial i la generació d’ocupació en aquests nous negocis.
  • Identificar projectes empresarials innovadors fonamentats en economia digital, l’e-commerce, retail, e-retail i economia circular aplicades al sector de la moda.
  • Acompanyar als emprenedors del projecte mitjançant el consell / experiència d’experts en àrees de comercialització dels seus productes per tal d’evitar decisions que puguin afectar o posar en risc el creixement del nou projecte empresarial.
  • Establir contactes amb recursos clau del sector tèxtil i moda que ajudin als emprenedors a resoldre necessitats dels seus negocis i/o trobar possibles socis interessats en el seu model de negoci i en fer-ho progressar i créixer, mitjançant la comercialització dels seus productes.

L’Agrupació Tèxtil FAGEPI, aposta per les marques de moda de la ciutat i sota el paraigua “IGUALADA MODA” (abans “Igualada Punt de Moda”) inicia un procés de dinamització, tan a nivell local, territorial, nacional i internacional.

Igualada Moda: Es una marca enfocada a promocionar el comerç de les botigues de fàbrica d’Igualada i els productes de proximitat dissenyats i produïts per les marques i les empreses industrials de la Comarca de l’Anoia, en la seva majoria. A aquesta marca se li associen els valors de qualitat, disseny i productes desenvolupats amb criteris socials i mediambientals sostenibles. Marques anoienques com BUFF, PUNTO BLANCO, SITA MURT, INGRID MUNT, MESSCALINO, PUNT ÒDENA tenen botigues a Igualada i altres outlets com LUMBERTON, GRUP LULA i AUTHENTIC disposen de primeres marques de dissenyadors i dissenyadores catalans i primeres marques internacionals.

Com a novetat, cal destacar les JORNADES DE MODA I IMATGE com a novetat d’enguany i sota el lema “LA TEVA IMATGE ÉS EL TEU ÈXIT” es realitzaran dos workshops que es faran el proper dissabte, 11 de novembre, a l’Adoberia Bella, coincidint amb el REC.016. Està oberta a tots els públics i es podran fer les inscripcions a www.igualadamoda.com (s’acompanya flyer, amb el programa dels dos workshops).

Veure el document: nota premsa

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.