Set de les empreses que exposen són espanyoles i aposten, fonamentalment, pel disseny, fortes inversions en R+D i per l’exportació

"/>

Barcelona acull per primera vegada Denim by Première Vision, amb un centenar d’expositors procedents de més de 20 països

La fira professional líder del sector vaquer, Denim by Première Vision, se celebra per primera vegada a Espanya, en concret, a Barcelona. La ciutat pren el relleu a París després de set anys, fet que s’interpreta com un acte de reconeixement a la indústria del denim espanyol.

La cita de referència per a les firmes de roba texana, que se celebrarà demà i demà passat al pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc, comptarà amb un centenar d’expositors procedents de més de 20 països, dels quals set procediran de tot Espanya, fonamentalment de la Comunitat Valenciana i les comunitats del nord del país.

Entre els set expositors espanyols, associats a Texfor, es troben les principals empreses de teixit de Denim del país: Tavex, Teixits Royo, Tèxtil Santanderina o Unitin-Indústria Morera, que produeix fil de cotó indi. Totes elles, líders del sector en el mercat europeu, aposten decididament pel disseny i inverteixen en R+D amb l’objectiu de seguir sent referent per l’alt valor afegit dels seus teixits.

El denim espanyol va exportar el 2013 per valor de 26,3 milions d’euros i va produir 10,3 milions de metres quadrats de teixit de denim. El 50% d’aquestes exportacions van dirigides al mercat italià, principal client de les vendes a l’exterior del sector de la moda texana.

Denim by Première Vision pertany al grup Première Vision, que organitza la principal fira tèxtil mundiale del mateix nom i que se celebra a París en dues edicions a l’any i en què participen 35 empreses espanyoles associades a Texfor.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.