BCN Retail Lab, punt de trobada del comerç de moda

A més de debatre sobre el present i futur del sector, a la trobada es parlarà sobre temes com l’auge de la “moda ràpida” o els canvis en el consum, el comerç al detall com a eina de creixement, les noves claus per al negoci multimarca i la importància de les xarxes socials en la creació de marca. L’objectiu és clar: ajudar a les empreses a reforçar la seva marca i optimitzar el seu model de negoci

Entre els ponents destaca l’empresari Julián Imaz, impulsor de Bershka i fundador de la cadena de moda de baix cost Shana.

Altres ponents d’aquesta jornada seran el director general d’Escada a Espanya, Santiago Noguera; el director general de Vente Privée a Espanya, Fernando Maundo; el president de Vidal Grup, Josep Vidal; la directora general de WSGN a Espanya, Isabel Mesa; el fundador de Chicisimo, Gabriel Aldamiz, i el director de la consultora Retalent i un dels més grans experts de ‘venda al detall’ d’Espanya, Luis Lara, entre d’altres professionals del retail de moda.

BCN Retail Lab, organitzada per Sartia i Modaes.es amb el patrocini de TXT e-solutions i T-Cuento Abantia Retail Solutions, tindrà lloc el 27 de gener al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona en el marc de The Brandery.

L’esdeveniment, que vol tenir continuïtat en els propers anys, es retransmetrà en directe també a Internet, a través de vídeos en streaming de les sessions programes i el seu perfil a Twitter (@BCNRetailLab).

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.