Canet impartirà formació professional dual de moda i confecció el curs 2013-14

A petició dels empresaris dels sectors del tèxtil i del patronatge, en concret de l’Associació d’Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i Comarca (ASEGEMA), el Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT) de Canet de Mar reprendrà el proper curs 2013-2014 la seva activitat formativa.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat i la Diputació de Barcelona han arribat a un acord per implantar formació dual en moda i confecció a la  històriques nau industrial noucentista Floris-Busquets de la població del Marsme. Mentre que la Generalitat aportarà el professorat, la Diputació cedeix les instal·lacions.

Aquest nou cicle formatiu de grau mitjà, que canalitza el Centre Tecnològic CETEMMSA, implica que com a mínim el 33% de la formació es fa a l’empresa.

Així els alumnes esdevindran aprenent i signaran un contracte laboral o beca i cobraran un salari. El format dual vincula les necessitats de la indústria amb el perfil formatiu que es fa a mida i s’adapta a les necessitats canviants del sector productiu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.