Jordi Ballart, nou president de l’ACTE

L’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE) té nou president. Durant l’Assemblea General celebrada recentment a Biella (Itàlia) s’ha votat la candidatura de Jordi Ballart, l’alcalde de Terrassa.

El nou president, que fins ara era el secretari executiu de l’entitat, succeeix l’alcaldessa de Lille, Martine Aubry, en el càrrec més important de l’entitat. En el seu primer discurs, Ballart ha destacat la importància de reforçar els vincles entre els territoris membres i ha apostat per la cohesió social per a fer viable qualsevol política de competitivitat.

ACTE és una xarxa de ciutats i territoris de tradició tèxtil fundada el 1991 amb l’objectiu de representar els interessos dels sectors tèxtil, confecció, pell, calçat i complements de moda davant les institucions comunitàries i estatals.

Està formada per un centenar de socis de diferents estats europeus, la majoria administracions locals i regionals d’Europa, però també centres tecnològics, universitats, cambres de comerç i altres agents socials i econòmics vinculats amb el sector.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.