El 28 de setembre, esdeveniment digital Fashion Startups Sessions

El proper 28 de setembre, a les 10h, tindran lloc les Fashion Startups Sessions, un esdeveniment digital que aplegarà les startups més innovadores de la indústria de la moda i promourà la col·laboració i l’intercanvi de coneixements del sector.

Mitjançant entrevistes amb startups innovadores, els assistents podran conèixer les darreres idees i enfocaments que estan canviant el panorama de la moda. Aquesta exposició a la innovació pot aportar inspiració per aportar nous elements als negocis.

Què es pot esperar de les Fashion Startups Sessions?

  • Inspiració, per descobrir com les idees disruptives estan redefinint la moda i com aquestes poden donar un impuls al propi camí.
  • Col·laboracions, per connectar amb startups amb les quals les possibilitats de col·laboració són il·limitades, obrint la porta a noves aliances de gran impacte.
  • Xarxa networking, per a ampliar el cercle de contactes amb emprenedors i professionals que comparteixen la passió per transformar la moda.

Les inscripcions es poden formalitzar AQUÍ.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes Innovadors i Experimentals, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, Ajuntament de Mataró i Promoció Econòmica Sabadell, en el marc del Projecte ACTE: Apostem per enfortit la indústria Tèxtil”.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.