Com vendre a la Xina? Seminari sobre la nova normativa d’importació de productes tèxtils

A causa de l’increment de les marques i productes que s’introdueixen al mercat, el govern xinès s’ha vist obligat a enfortir els requisits i normes de qualitat i seguretat.

L’1 d’agost de 2012 entraran en vigor les normes tècniques per a la seguretat dels productes tèxtils, és a dir, el ‘National General Safety Technical Code for Textile Products’ (Codi tècnic nacional sobre la seguretat general dels productes tèxtils), que determina les normes d’obligat compliment per als productes tèxtils i peces de vestir.

Per això, el seminari —gratuït i en anglès— ‘TÜV SÜD: Certainty in importing tèxtils into Xina‘, que tindrà lloc el 21 de febrer al Col.legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, té com a objectiu informar als fabricants i distribuïdors del sector dels requisits que han de complir per accedir fàcilment al mercat xinès.

El seminari serà conduït per professionals amb un ampli ‘know how’ del sector tèxtil i de les idiosincràsies del mercat xinès.

En concret, comptarà amb la presència de Rebeca LV, directora de TÜV SÜD Softlines; Mao Morgan, gestor de Grans Comptes de TÜV SÜD Softlines, i Rongna Zhang, col·laboradora externa de TÜV SÜD, organitzador de l’acte, i consultora i professora del Centre Xinès d’Informació Tèxtil (Xina Tèxtil Information Centri- CTIC).

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.