CONTEXT, la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats, llança dues noves convocatòries d’ajuts

CONTEXT, liderada per l’AEI TÈXTILS, ha obert dues noves convocatòries d’ajuts per a promoure la participació en conferències internacionals i els intercanvis d’investigadors mitjançant Missions Científiques de Curt Termini (STSMs).

La primera convocatòria estarà oberta fins al 25 de juny. Poden aplicar joves investigadors que presentin una ponència o pòster en un congrés internacional, relacionat amb la temàtica de CONTEXT, els materials tèxtils avançats.

La segona tancarà el 12 de juny. Poden aplicar investigadors d’universitats, centres tecnològics o empreses que vulguin realitzar una estada en un centre d’un altre país, per aprendre noves tècniques, accedir a informació, instrumentació o mètodes específics, etc., amb una durada de 5 a 90 dies.

En els seus primers sis mesos d’activitat, CONTEXT ja ha atorgat dues ajudes per a la participació de dues persones a la conferència internacional sobre nanomaterials, celebrada a Sitges els dies 11 a 15 de març.

També s’han atorgat cinc ajudes per STSMs en les quals cinc investigadors s’han desplaçat a institucions de la República de Macedònia del Nord, Alemanya, Regne Unit, Croàcia i Xipre, per a realitzar estudis relacionats amb els materials tèxtils per construcció i per a automoció i aeronàutica.

Les properes activitats d’CONTEXT inclouen una reunió durant la ITMA i un curs de formació sobre tèxtils per a construcció i per EPI, que tindrà lloc del 17 al 20 de setembre a Creta (Grècia). Per participar en aquest curs, es publicarà una convocatòria d’ajudes en les properes setmanes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.