CONTEXT, la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats organitza un curs d’estiu a Creta

CONTEXT, liderada per l’AEI TÈXTILS, ha organitzat el seu primer curs d’estiu que tindrà lloc del 17 al 20 de setembre a Rethymno (Creta, Grècia).

El curs, amb capacitat per a 15 estudiants, estarà dedicat als materials tèxtils avançats per a construcció / arquitectura / interiorisme i per a protecció personal.

Per a la selecció d’estudiants, CONTEXT ha obert una convocatòria, que tancarà el 10 de juliol. Els estudiants seleccionats rebran una subvenció de 1.100 € per a les despeses de viatge i allotjament (900 € per als residents a Grècia).

Pot aplicar a la convocatòria qualsevol persona resident a un dels 34 països participants en CONTEXT (https://www.cost.eu/actions/CA17107/#tabs|Name:parties), involucrada en un programa de doctorat, post-doctorat o empleada en una institució o empresa que estigui vinculada amb temes de R + D.

L’objectiu d’aquests cursos intensius és que els assistents comparteixin punts de vista, discuteixin sobre la temàtica del mateix i generin idees amb l’objectiu de transformar-les en projectes de investigació i desenvolupament.

Veure la convocatòria: http://www.context-cost.eu/participate/training-schools/

Les properes activitats d’CONTEXT inclouen una conferència i reunió del grup de treball 4: tèxtils per a construcció, a Frankfurt, els dies 15 i 16 d’octubre, organitzada conjuntament amb la Plataforma Tecnològica Tèxtil Europea i les associacions alemanyes IVGT i Tèxtil + Mode.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.