La startup B-Come i la signatura d’ulleres amb material reciclat Sea2See guanyen el 080 Investor Day

Eva Gracia Morales | Fashion Network
El 080 Investor Day, celebrat en el marc del 080 Barcelona Fashion, ha culminat la seva cinquena edició amb la startup tecnològica B-Menja i la signatura d’ulleres fabricades amb materials reciclats Sea2See com a guanyadores.

El jurat ha seleccionat d’entre els 10 projectes finalistes a B-Menja com a guanyadora de la categoria Startups. L’empresa aposta per la traçabilitat en la roba i el seu projecte presentat consisteix en una etiqueta intel·ligent que retorna informació sobre la traçabilitat de la peça de roba. En la categoria Raising Brands, la guanyadora ha estat Sea2See, una firma que crea ulleres de sol a partir de plàstics reciclats procedents de residus marins.

Les propostes guanyadores obtindran un premi valorat en 100 000 euros i compost per serveis de les empreses patrocinadores de la iniciativa: Amazon Web Services, Baker McKenzie, 4YFN, McCann World Group, Grup Zeta i Esade Creapolis.

080 Investor Day està organitzat per 080 Barcelona Fashion, que se celebra durant aquesta setmana al Recinte Modernista de Sant Pau ia Port Marina Vela, i Seed & Click, plataforma dedicada a fomentar la innovació, l’emprenedoria i el finançament privat.

A més de les presentacions dels projectes finalistes, la cinquena edició del 080 Dia de l’inversor s’ha completat amb una ponència del degà de Parsons School of Design de Nova York, Burak Cakmak, sobre el paper de la moda al segle XXI.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.