CONTEXT, la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats, organitza un esdeveniment a Frankfurt

Els dies 15 i 16 d’octubre, CONTEXT ha organitzat conjuntament amb la plataforma tecnològica tèxtil europea Textile ETP, l’associació tèxtil alemanya IVGT i FKT, la organització que coordina els 16 centres d’investigació tèxtil alemanys, un esdeveniment internacional dedicat als materials tèxtils avançats per arquitectura, construcció interiorisme.

L’esdeveniment tindrà lloc a Frankfurt, Alemanya, i reunirà a investigadors, dissenyadors i arquitectes, així com empreses del sector de tèxtils tècnics i de la construcció per debatre sobre noves solucions tèxtils per arquitectura, construcció, infraestructures, espais interiors i exteriors, així com de les necessitats canviants del mercat final en aquests sectors.

El dia 15 es celebrarà una conferència sobre innovació tèxtil en la construcció i l’arquitectura, en la que dotze experts de diferents països europeus exposaran els seus projectes i productes innovadors.

El dia 16, CONTEXT ha organitzat una sessió de treball que reunirà investigadors, empreses i usuaris dels sectors de la construcció, l’arquitectura i l’interiorisme per debatre sobre les possibilitats per encarar els diferents reptes dels materials tèxtils en aquests sectors, tant tecnològics com industrials o de mercat. Aquest és el segon workshop organitzat per CONTEXT, el primer, dedicat al sector de l’esport i wearables, va tenir lloc a Porto, el mes d’abril.

En el marc de la conferència, l’AEI Tèxtils, realitzarà una presentació de la xarxa CONTEXT, la qual coordina.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *