CONTEXT, la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats, organitza un esdeveniment a Frankfurt

Els dies 15 i 16 d’octubre, CONTEXT ha organitzat conjuntament amb la plataforma tecnològica tèxtil europea Textile ETP, l’associació tèxtil alemanya IVGT i FKT, la organització que coordina els 16 centres d’investigació tèxtil alemanys, un esdeveniment internacional dedicat als materials tèxtils avançats per arquitectura, construcció interiorisme.

L’esdeveniment tindrà lloc a Frankfurt, Alemanya, i reunirà a investigadors, dissenyadors i arquitectes, així com empreses del sector de tèxtils tècnics i de la construcció per debatre sobre noves solucions tèxtils per arquitectura, construcció, infraestructures, espais interiors i exteriors, així com de les necessitats canviants del mercat final en aquests sectors.

El dia 15 es celebrarà una conferència sobre innovació tèxtil en la construcció i l’arquitectura, en la que dotze experts de diferents països europeus exposaran els seus projectes i productes innovadors.

El dia 16, CONTEXT ha organitzat una sessió de treball que reunirà investigadors, empreses i usuaris dels sectors de la construcció, l’arquitectura i l’interiorisme per debatre sobre les possibilitats per encarar els diferents reptes dels materials tèxtils en aquests sectors, tant tecnològics com industrials o de mercat. Aquest és el segon workshop organitzat per CONTEXT, el primer, dedicat al sector de l’esport i wearables, va tenir lloc a Porto, el mes d’abril.

En el marc de la conferència, l’AEI Tèxtils, realitzarà una presentació de la xarxa CONTEXT, la qual coordina.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.