Empreses del sector tèxtil de l’Anoia, presents a la PREMIÈRE VISION, de París

Industrias Valls (PUNTO BLANCO), Gavipunt i Tex 51, estaran a la fira PREMIÈRE VISION de París, els propers dies 17, 18 i 19 de setembre.

Els propers 17, 18 i 19 de setembre tindrà lloc una de les Fires més importants del sector Tèxtil i Moda, a París, la Fira Première Vision que acull a cada edició un àrea especifica que agrupa una selecció destacada de productors de gènere de punt anomenada MANUFACTURING KNITWEAR. Entre els més de 7.000 visitants d’aquest saló, destaquen marques com Balenciaga, Louis Vuiton, Marc Jacobs, Abercombrie&fitch, Lacoste, Del Pozo, Maje, Gstar, Diesel, Tara Jarmon, Zadic&Voltaire, Zegna, Alexander Wang, Chanel Studio, Moschino, Roberto Cavalli, Loewe, Christian Lacroix, Gucci, Dior, Mango o Max Mara entre molts altres que visiten la Fira, cercant materies i productors per desenvolupar i produir les seves col·leccions de moda.

Sota el paraigua IGUALADA FASHION LAB i amb l’objectiu d’impulsar la indústria tèxtil local de la comarca de l’Anoia, les empreses igualadines Tex 51, Industrias Valls i Gavipunt exposen aquests dies a l’apartat MANUFACTURING PROXIMITY, amb l’objectiu de promocionar la indústria de la comarca de l’Anoia i accedir a nous clients de prestigi internacionals. L’equip de la Fundació FITEX d’Igualada acompanya a la delegació d’empreses igualadines per tal de contribuir a impulsar la promoció del clúster tèxtil i moda de l’Anoia i consolidar contactes amb marques internacionals.

L’OFICINA DE PROMOCIÓ DE CAPACITATS INDUSTRIALS PER A L’ATRACCIÓ DE FABRICACIONS AL TEIXIT INDUSTRIAL DE LA COMARCA DE L’ANOIA, és una activitat inscrita dins del Pla d’Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries del Disseny d’ Igualada-Anoia (PECT-IDANOIA) que impulsa l’Ajuntament d’Igualada, cofinançat per la Generalitat de Catalunya, Fons Europeu de desenvolupament Regional (FEDER), la Diputació de Barcelona i amb el suport d’organismes com FITEX i MODACC i altres agents locals com l’Escola Gaspar Camps i l’Institut Milà i Fontanals.

L’objectiu principal del PECT és desenvolupar projectes de recerca, innovació, internacionalització i reforç competitiu amb la finalitat de transformar el teixit productiu i respondre als reptes econòmics i socials del territori pels propers anys, a l’hora que facilitar la recuperació i la transformació de la indústria tèxtil i moda del territori.

Fotografies dels estands de les empreses igualadines.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.