Creació de projectes de cooperació empresarial internacional per al sector de la moda

Sota el paraigües d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, el projecte INTERTEX i la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) organitzen un taller centrat en la cocreació de projectes internacionals per al sector de la moda. L’objectiu és que les empreses guanyin competitivitat i augmentin l’atractiu de la seva oferta internacional.

El taller capacita en la posada en pràctica de les principals eines per portar a terme projectes d’expansió internacional en cooperació amb èxit (perfil dels partners, estratègia conjunta i acord de cooperació, entre d’altres).

  • Internacionalització
  • Tèxtil, Confecció i moda

L’objectiu de l’acte és ajudar a les empreses en cooperació a guanyar competitivitat i augmentar l’atractiu de la seva oferta internacional.

T’interessa si ets…

Una empresa del sector de la moda, amb clara voluntat de millorar l’atractiu de la seva oferta internacional, aplicant estratègies de cooperació amb altres empreses en un projecte conjunt. Els participants han de ser gerents o directors generals responsables de decisions estratègiques que impliquin canvis, al front d’una empresa catalana amb voluntat d’expansió internacional. Per una banda, l’acte va destinat a empreses del sector moda: confecció home, dona, nen, homewear, roba interior i de bany. Per altra banda, també va destinat a empreses de complements moda: bolsos, cinturons, sabates, ulleres, etc.

Més informació: https://goo.gl/Uxty5v

Inscripcions: http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/formulari/index.jsp?idAgenda=tcm176-246432

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.