Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Terrassa), acollirà el Congrés Tèxtil Internacional, organitzat per ACTE conjuntament amb AEI Tèxtils, l’Ajuntament de Terrassa i l’INTEXTER (membre d’Innotex Center) de la Universitat Politècnica de Catalunya, i que s’emmarca dins el cicle d’activitats Terrassa en Òrbita.

"/>

El Congrés Tèxtil Internacional reunirà a Terrassa experts mundials del sector

L’objectiu del Congrés, amb el lema “Teixim el futur amb el fil de la innovació”, és crear un espai de trobada a nivell internacional del sector tèxtil, tant el tradicional com el tècnic, seguint la línia de la jornada “El fil de la innovació” celebrada l’any 2008, i potenciant Terrassa i en general tot Catalunya com a territori referent del sector, que compta encara amb un important teixit industrial i diversos organismes de suport a la R+D+i que contribueixen a fomentar-ne la seva competitivitat.

El programa de conferències que s’ha dissenyat contempla diversos àmbits d’interès per al sector i compta amb ponents tant catalans com d’arreu del món, de reconegut prestigi internacional, entre els que hi ha: Lutz Walter, Secretari General de la Plataforma Tecnològica Tèxtil Europea i Director de R+D d’Euratex, Braz Costa, Director General del CITEVE i President de Textranet o la Dra. Gwendolyn Hustvedt de la Universitat de Texas.

Amb la necessitat d’aglutinar els principals agents del sector, tant a nivell nacional com internacional, el Congrés compta amb la col·laboració de diverses associacions, entitats i empreses del sector.

Inscripcions obertes al següent enllaç.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.