Els partners del projecte Textile2020 varen celebrar el seu darrer Steering Committée, organitzat per l’AEI
TÈXTILS
, els dies 9 i 10 de juliol a Terrassa i Barcelona, respectivament.

 

"/>

El Clúster europeu de tèxtils tècnics Textile 2020 es reuneix a Catalunya

El primer dia, els partners varen reunir-se a la seu del Centre Tecnològic Leitat, membre de Tecnio i soci fundador de l’AEI TÈXTILS.

Durant el matí, es varen repassar les darrers missions dutes a terme a Techtextil North America i JEC Americas (Atlanta, 13-15 de maig), l’esdeveniment celebrat durant CITEXT (Troyes, França, 11 de juny) i el Workshop sobre oportunitats de finançament internacional per al sector tèxtil (Brussel·les, 17 de juny).

Per altra banda, es va mantenir una conferència amb la consultora que està duent a terme un estudi sobre el sector de protecció personal a Brasil, també en el marc de Textile2020. Aquest estudi, que contemplarà un anàlisi quantitatiu i qualitatiu de l’oferta, un anàlisi comercial quantitatiu (canals de distribució, condicions d’accés, etc.) i un anàlisi de la demanda (mida i estructura del mercat, perfil de consumidors, etc.), es finalitzarà al mes d’agost.

La jornada de treball va finalitzar amb una presentació de l’experiència del Centre Tecnològic Leitat en projectes europeus i una visita a les instal·lacions del centre.

El dia següent, la reunió va tenir lloc a la seu d’ACC1Ó a Barcelona. Durant tot el matí, els partners de Textile2020 varen dur a terme un workshop que tenia com a objectiu definir les properes línies de cooperació, una vegada finalitzat el projecte, el proper mes d’agost.

El projecte Textile 2020

Cofinançat pel programa CIP de la Comissió Europea, el projecte té com a principal objectiu la creació d’un clúster europeu de tèxtils d’ús tècnic per a desenvolupar i implementar una estratègia internacional conjunta a llarg termini que contribueixi a consolidar, enfortir i estendre la seva competitivitat a nivell internacional.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.