El tèxtil, de la producció massiva a la innovació

El simposi abordarà temàtiques relacionades amb la solidesa a la llum i correlació de tints tèxtils, les sensacions associades al color i els nous mètodes per a l’aplicació de microcàpsules en filatura, entre d’altres aspectes, com ara el disseny de materials tèxtils per a proteccions extremes o els teixits funcionals amb efecte repel·lent i insecticida.

Els teixits d’ús tècnic en seran, doncs, els protagonistes. El simposi també serà l’escenari per a presentar innovacions del sector, com ara Quiosphere, un nou concepte d’acabat tèxtil, o THEN Airflow, un sistema de tintura aerodinàmica.

Així, seran 16 les conferències que es realitzaran al llarg de la trobada, a càrrec de directius i investigadors de Lumaquin, Intexter (UPC), Aitex, Clariant Internacional, l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, els centres tecnològics Leitat i Citta, Huntsman i l’Agrupació d’Empreses Tèxtils de Catalunya.

Per la seva banda, Alejandro Laquidain, president del Consell Intertèxtil Espanyol, pronunciarà la conferència inaugural del simposi, que clourà amb una taula rodona en què intervindran representants de Quantum Europe Manufacturing, Texbor, Inedit Software, Estambril, Desigual i Grau.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.