El tèxtil, un dels sectors de futur a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada

El recinte de l’antic Escorxador d’Igualada acull, els dies 23 i 24 de març, una nova edició de la Fira de l’Ensenyament, organitzada per l’ajuntament de la capital de l’Anoia. En aquest entorn s’hi pot trobar una àmplia oferta d’estudis en universitats, instituts i centres formatius que suposen, per als i les joves que el visiten, un marc privilegiat on poder enfocar el seu futur. La fira ofereix també un servei d’orientació i diverses xerrades que els acompanyen en la seva presa de decisions.

Entre les nombroses carreres universitàries, cicles formatius i cursos que s’hi poden trobar, en destaca un d’especialment interessant per al sector tèxtil. Es tracta del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils, Perfil Gèneres de Punt, que s’imparteix a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada. Al llarg dels seus dos cursos, l’alumnat aprèn a realitzar les operacions de preparació, processament i emmagatzematge posterior de primeres matèries i productes intermedis i finals. També a preparar i conduir els equips industrials necessaris per l’obtenció de productes tèxtils.

Aquesta és una alternativa molt interessant per a despertar vocacions encaminades al sector tèxtil i, en conseqüència, a formar personal qualificat per la indústria d’aquest àmbit. La Fira de l’Ensenyament d’Igualada es pot visitar de 9 a 14h i de 15 a 19h, amb entrada gratuïta.

Aquest projecte està subvencionat pel servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.