Es presenta el cicle formatiu de Grau Mig en Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils

El Centre Tecnològic FITEX i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI han presentat el nou cicle formatiu de Grau Mig en Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils, perfil professional gèneres de punt, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Departament d’Ensenyament i l’IES Milà i Fontanals d’Igualada, que acollirà les classes.

En aquest sentit, el proper 7 de maig, l’IES Milà i Fontanals ofereix una jornada de portes obertes a la qual tots els interessats es podran informar de primera mà sobre aquest cicle d’11 a 13 hores.

El cicle està orientat a formar professionals per a la preparació i conducció dels equips industrials que es necessiten en la fabricació de productes tèxtils i de moda i hi pot accedir qualsevol persona que tingui el graduat d’ESO, Batxillerat o títols equivalents.

En aquest sentit, els alumnes del cicle podran treballar com a teixidor, operador de màquines o tècnic en patronatge entre altres llocs de feina possibles.

Cal destacar que el cicle formatiu, que té una durada de 2.000 hores, és a dir, dos cursos acadèmics, està basat en la formació dual i ofereix fins a 900 hores de formació pràctica remunerada en empreses del sector.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.