La tercera Fira BSTIM se centrarà en la moda quilòmetre zero

El recinte de l’Escorxador d’Igualada tornarà a omplir-se de moda durant el cap de setmana del 22 i 23 de febrer de 2017 amb la celebració de la tercera edició de la Fira BSTIM, que enguany estarà dedicada a promocionar la moda quilòmetre zero, és a dir, la roba que es dissenya i es fabrica en proximitat.

Així ho van explicar Fira d’Igualada, FAGEPI i l’Ajuntament d’Igualada en una compareixença conjunta en la que van destacar que la moda quilòmetre zero és la més respectuosa amb criteris socials i mediambientals. En aquest sentit, s’organitzaran diverses xerrades per explicar els beneficis d’aquest tipus de consum durant els dos dies que duri la fira.

La gran novetat d’enguany és que s’ha augmentat el pressupost destinat a presentar el BSTIM a l’estranger, amb la voluntat d’incrementar el nombre de compradors internacionals que el visitin. Per aquest motiu, l’organització convidarà a diversos distribuïdors internacionals amb alta capacitat de compra per a que els expositors puguin reunir-s’hi i tancar acords comercials de qualitat.

En aquest sentit, els organitzadors van destacar que el valor de les comandes tancades en les dues anteriors edicions del BSTIM arriba als quatre milions d’euros, una xifra que supera de llarg les millors expectatives que s’havien fet.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.