EU-TEXTILE2030 i TEX4IM signen un acord de col·laboració per enfortir la cooperació entre els clústers tèxtils d’Europa

EU-TEXTILE2030, el clúster europeu de materials tèxtils avançats i TEX4IM, el consorci que està revisant l’estratègia d’especialització intel·ligent a Europa de el sector tèxtil-confecció, han signat un acord de cooperació per fomentar l’aliança en les estratègies d’internacionalització i d’inversió regional en el camp dels materials tèxtils avançats en el Europa.

El consorci TEX4IM té com a objectiu la col·laboració entre clústers de el sector tèxtil-confecció en aquelles regions o ciutats europees en què sector té un pes important en la seva economia. Així, es pretén reforçar la capacitat d’innovació, els models empresarials, el coneixement i el nivell de les habilitats entre d’altres factors clau que determinaran el futur de el sector tèxtil-confecció a Europa. El consorci pretén consolidar les competències i aliances en àmbits estratègics com l’agenda prioritzada de la innovació i investigació realitzada per l’ETP, la plataforma tecnològica tèxtil europea.

Aquest acord facilitarà la coordinació i el suport a les empreses europees de el sector de materials tèxtils avançats enfortint la col·laboració dels clústers a Europa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.