Finalistes del programa Reimagine Textile 2018

Es tanca el programa Reimagine Textile 2018 amb 7 projectes finalistes que els propers dies llançaran al mercat els seus productes d’innovació en tèxtil-moda. Han finalitzat amb èxit tot el programa d’emprenedoria d’alt rendiment i transformat el seu projecte en una oportunitat de negoci real.

En la primera fase han fet entrenament intensiu on se’ls ha ajudat a idear el seu model de negoci amb experts del sector i en la segona fase han rebut assessorament personalitzat i especialitzat per definir el llançament i el seu pla de viabilitat. També han tingut accés a workshops i masterclass de teixits i producció innovadora de la ma de tècnics especialistes.

Finalitzat el programa amb la posada en marxa dels projectes, tots els participants continuaran vinculats a Reimagine Textile rebent assessorament per a la seva consolidació i creixement. L’objectiu és crear i enfortir una xarxa de noves empreses innovadores del sector tèxtil català.

Reimagine Textile és una iniciativa finançada per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Unió Europea; i coliderada per la Fundació TecnoCampus i Eurecat en el marc dels programes de competitivitat i especialització territorial (PECT).

Els projectes que han nascut amb el suport del programa són:

  • ZER COLLECTION: disseny de moda urbana d’home i dona a partir de la tecnologia d’impressió 3D que permet evitar la generació de residus. Aquest projecte ha resultat guanyador a molts certàmens per la seva combinació perfecte entre innovació tecnològica, tendència i sostenibilidad.
  • ACONKAGUA: roba femenina de watersport, fitness & lifestyle, exclusiva, còmoda i d’alta qualitat, a partir de teixits sostenibles, producció local i economia circular.
  • KÁHUARAU: producte exclusiu de calçat i accessoris amb teixit orgànic de creació pròpia amb disseny i materials artístics i naturalistes. El procés de producció és responsable socialment i respectuós amb el medi ambient.
  • THE RUNNING REPUBLIC: marca de tèxtil tècnic esportiu sostenible a partir de teixits i plàstics reciclats. Aquesta nova marca esportiva permet aplicar dissenys personalitzats.
  • VIÓ EXCLUSIVE WEAR: roba esportiva tècnica de pàdel i tennis per home i dona amb materials d’última generació i dissenys originals.
  • FREE FORM: moda adaptada i inclusiva per a persones amb alguna discapacitat física eventual o permanent.
  • HYGGE BAGS: fabricació de bosses i complements per la persona i la llar amb teixit i altres productes reciclats com ara càmeres de neumàtics i lones publicitàries amb un alt component de disseny i usabilitat.

Aquest 2019 TecnoCampus tornarà a llençar una nova edició del programa d’emprenedoria (més informació aquí), també posarà en marxa una nova incubadora Reimagine Textil per acollir a les startup del sector que representin la innovació i la competitivitat del nou tèxtil català. Les empreses allotjades a la nova incubadora gaudiran també d’un programa de suport i accés a recursos pel seu creixement nacional i internacional.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.