Jornada “Futur MOD- CONNECTA’T” en el marc de la “080 Barcelona Fashion”

Ets una empresa, inversor o entitat vinculada a l’ecosistema tèxtil i moda?

Vols conèixer nous talents del sector?

Us convidem a la  “Jornada Futur MOD- CONNECTA’T”,  que tindrà lloc el proper 2 de febrer a les 10h, en el marc de la “080 Barcelona Fashion”.

Futur Mod és un projecte que s’ha portat a terme al llarg del 2017, en el marc del Projecte Innovador ACTE II: Teixint Idees i Xarxes; projecte subvencionat pel SOC i impulsat per, l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Manresa i l’Ajuntament de Sabadell, tots ells vinculats a ACTE– Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (www.acte.net). En col·laboració amb MODACC (Clúster Tèxtil Moda de Catalunya) i l’Agrupación Española del Género de Punto i CCMA- Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta jornada, un grup d’emprenedors que participen a FUTURMOD, presentaran els seus projectes davant d’un grup de responsables d’empreses de la indústria de la moda,  inversors potencials, responsables d’entitats i Administracions catalanes i altres emprenedors i emprenedores del sector.

L’objectiu de la Jornada és la realització d’un gran matchmaking, entre els assistents, que faciliti connexions orientades a la generació d’activitat econòmica entre els participants.

 Per assistir a aquesta jornada inscriure’s aquí

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.