Nou seminari adreçat a emprenedors del sector tèxtil- moda, en el marc del subprojecte Futurmod

En el marc del subprojecte Futurmod, el proper 19 de gener de 2018, es realitza el Seminari de transferència de coneixements “LES CLAUS D’ÈXIT EN UN ECOMMERCE DE MODA. ASPECTES CLAU PER TENIR ÈXIT EN EL NOU PROJECTE DE MODA: DEL DISSENY A LA DISTRIBUCIÓ, PASSANT PEL FINANÇAMENT I LA PRODUCCIÓ“. L’acció tindrà lloc a  Barcelona, a les 10:00 h, a la seu de MODACC,
C/ Milà i Fontanals, 14-26, 08012 Barcelona.

Els assistens podran conèixer les plataformes d’eCommerce, com generar visites (SEO, SEM, Social Ads, eMailing, etc.), les millors pràctiques per a botigues online (com generar vendes) i, en general, conèixer eines que ajudaran a la gestió del negoci.

Fent també un repàs dels aspectes clau per tenir èxit en el teu nou projecte de moda, començant pel disseny i fins a la distribució, passant pel finançament i la producció. Vols conèixer el programa?

Professorat/mentors

Llorenç Palomas:
Expert en desenvolupament de botigues online. Responsable del Departament de vendes i màrqueting de TRILOGI eCommerce, empresa referent i pionera en el desenvolupament de botigues online. Com a
consultor, ha ajudat a incorporar en un món digital a més de 400 empreses i a potenciar les seves vendes off i online, orientant-les en temes de màrqueting digital i consultoria estratègica.

David Garcia:
Director Executiu de l’Agrupación Española del Género de Punto, Cluster Manager de MODACC (Clúster Tèxtil Català de la Moda), Director General de la Fundació per a la Innovació Tèxtil d’Igualada-FITEX i de l’Agrupació Tèxtil FAGEPI. Impulsor d’activitats de millora competitiva dins del sector tèxtil i moda, lidera projectes d’investigació, desenvolupament, innovació i internacionalització en el sector tèxtil-moda, amb més de 15 anys d’experiència.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.