La Fira BSTIM promourà la moda sostenible

La Fira BSTIM 2017, que se celebrarà els dies 22 i 23 de febrer del 2017, estarà centrada en promoure la moda sostenible. Els seus organitzadors – Fira d’Igualada, FAGEPI i l’Ajuntament d’Igualada – volen donar suport d’aquesta
manera a la moda que té en compte criteris mediambientals i socials en els diversos processos de disseny, fabricació i comercialització.

Així, durant la fira hi haurà espais especials reservats per aquelles empreses que fan moda sostenible i els visitants podran gaudir de diverses activitats per promoure-la.

Un dels corrents més importants dins de la moda sostenible és aquella que té en compte l’economia circular, és a dir, la moda que procura tenir el mínim impacte ambiental possible. Per aconseguir-ho, els seus creadors fan servir matèries primes cent per cent reciclades i que, a més, puguin ser reciclables després del seu ús.

Una fira sostenible

A més de promoure la moda sostenible, la fira BSTIM també farà servir materials reciclables a l’hora de construir els diversos espais pels expositors i els materials del recinte firal. A més, tots els materials utilitzats seran de proveïdors de proximitat.

Per altra banda, el dia 21 de febrer, se celebrarà el Congrés de Sostenibilitat al Museu de la pell d’Igualada i comarcal de l’Anoia, al qual hi ha prevista l’assistència d’un centenar d’experts internacionals en innovació.

Durant el congrés es parlarà dels nous models de negoci que s’obren en el sector tèxtil i moda, com implementar la sostenibilitat aplicada als negocis i una taula rodona amb els diferents centres tecnològics catalans per explicar els projectes sostenibles que s’estan duent a terme a Catalunya.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.