Aprovat el projecte ACTE II: “Teixint idees i xarxes”

En el marc dels projectes innovadors i experimentals, l’Ajuntament d’Igualada liderarà, durant el 2017, el projecte ACTE II: “Teixint idees i xarxes”, en el que també hi participen l’Ajuntament de Manresa i Promoció Econòmica de Sabadell, i que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb un total de 142.961,17 euros.

Així, fins al 31 de desembre del 2017, el actors que formen part d’aquest projecte treballaran per seguir consolidant i millorat la competitivitat del sector tèxtil català amb accions conjuntes que se centraran en donar suport en la Innovació en l’Ocupació i en la Innovació en el teixit productiu del sector tèxtil.

En aquest sentit, la voluntat és adaptar els perfils professionals a les necessitats i febleses reals del sector per millorar les possibilitats de trobar-hi feina, donar suport a l’activitat empresarial, ajudar a l’aparició de noves vies de negoci, potenciar la innovació i crear dinàmiques de cooperació entres els actors del sector per incrementar-ne la competitivitat.

Noves accions de formació

Durant l’any, aquests objectius es cercaran amb la realització de diverses accions que inclouen una acció de capacitació com a Tècnic en patronatge i creació de productes de moda. Aquesta formació està clarament encarada a aconseguir nous professionals en un nínxol de mercat que en necessita per poder incrementar la seva competitivitat.

A més, es farà un seminari per ajudar als emprenedors del sector a consolidar el seu pla de negoci. Els participants també tindran tutories personalitzades per tal de poder-lo tirar endavant amb l’ajuda d’assessors experts.

També es continuarà difonen la marca Cooperatèxtil i es faran diverses jornades i accions entorn al sector tèxtil i la moda per posar en contacte els diversos actors i ajudar-los a créixer empresarialment.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.