La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme convoca l’empresariat del tèxtil de la comarca

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme organitza el proper 29 de maig a les 12h una sessió de treball dirigida a empresaris tèxtils de la comarca.

En aquesta jornada es presentarà el projecte d’impuls del sector tèxtil del Maresme, centrat en l’impuls de tallers de confecció i auxiliar a la comarca, i que s’està posant en marxa des de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i l’Associació d’Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i Comarca (ASEGEMA).

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració la Federació d’Associació i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) i el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, s’emmarca dins d’un projecte més ampli, el de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE).

La sessió comptarà amb la participació de Miquel Rey, regidor de Promoció Econòmica i Innovació i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; Paulí Aluart, President d’ASEGEMA; Carles Fillat, cap del servei de Teixit productiu del Tecnocampus; i Roser Moré, presidenta de FAGEM.

L’activitat finalitzarà al voltant de les 13h amb una sessió de networking.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.