L’AEI TÈXTILS A TECHTEXTIL FRANKFURT

L’AEI Tèxtils, el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, estarà present en la pròxima edició de la fira de tèxtils tècnics més important del món, TECHTEXTIL. L’esdeveniment tindrà lloc a Frankfurt del 14 al 17 de maig.

Des de la seva creació al 2008, l’AEI Tèxtils ha estat present en totes les Ediciones de la fira, que es celebra cada dos anys en paral·lel amb la fira TEXPROCESS.

En la passada edició, la fira va comptar amb l’assistència de 33.670 visitants de 104 països i 1.477 expositors de 55 països.

Sis dels socis de l’AEI Tèxtils participaran a la fira amb els seu propi estand:

Durant les quatre dies de fira, l’AEI Tèxtils organitzarà i/o participarà en diverses activitats.

En el marc del projecte europeu EU-TEXTILE2030, s’ha organitzat un matchmaking entre empreses membres dels diferents clústers que conformen la xarxa. Les empreses tindran l’oportunitat de mantenir reunions B2B amb altres empreses o centres que siguin del seu interès.

El 14 de maig, representants de l’AEI Tèxtils assistiran al sopar de networking organitzat pel Club Europeu de Tèxtils Tècnics.

El dia 15, l’AEI Tèxtils ha organitzat una reunió de la xarxa CONTEXT, que lidera, juntament amb una visita guiada a la microfactory que presentarà a la fira l’institut d’investigació tèxtil de Denkendorf (DITF).

El dia 15 finalitzarà amb un sopar de socis de l’AEI Tèxtils presents a la fira.

L’últim dia de fira, el divendres 17 a les 11h, el Centre Tecnològic Leitat, soci de l’AEI Tèxtils, realitzarà una presentació sobre eco-composites en el fòrum del Dornbirn Global Fibers Congress, moderat per Friedrich Weninger, director general de l’Institut Austríac de Fibres. La presentació anirà a càrrec de Ruth Garcia, investigadora de Leitat (Hall 4.1, Stand J39).

A més d’aquestes activitats, l’AEI Tèxtils mantindrà reunions durant els quadre dies de fira amb els seus partners internacionals.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.