AEI Tèxtils, el clúster català de tèxtils tècnics, està present a la Convenció de Negocis Internacional de Tèxtils Tècnics – CITEXT, que es celebrarà entre avui i demà a Troyes (França), juntament amb cinc de les seves empreses associades.

"/>

L’AEI Tèxtils participa a CITEXT 2014

El funcionament de CITEXT, que en aquesta edició ha potenciat la participació internacional, a diferència d’una fira clàssica, consisteix en la participació d’empreses manufactureres del sector de tèxtils tècnics com a expositors, essent els visitants exclusivament usuaris d’aquests materials. La organització, per a cada un dels expositors, prepara una agenda de visites durant els dos dies, amb potencials clients.

Entre les empreses catalanes participants hi ha Anglès Tèxtil, S.A. (ANTEX) d’Anglès, C.P. Aluart de Mataró, Cintas y Pasamanería, S.A. de la Selva del Camp, La Industrial Algodonera, S.A. de la Selva del Camp, i Marc Soler Tèxtil, S.L. de Sant Vicenç de Castellet.

Dins el programa de conferències de CITEXT, es celebrarà la conferència final del projecte europeu Textile2020, del que l’AEI Tèxtils en forma part.

Textile2020 és un projecte cofinançat pel programa CIP de la Comissió Europea, que té com a principal objectiu la creació d’un clúster europeu de tèxtils d’ús tècnic per a desenvolupar i implementar una estratègia internacional conjunta a llarg termini que contribueixi a consolidar, enfortir i estendre la seva competitivitat a nivell internacional. El consorci del Textile2020 està format pels 8 principals clústers de tèxtils tècnics d’Europa i liderat per l’agència francesa NFID.

En el marc de la conferència final del Textile2020, l’AEI Tèxtils presentarà un exemple de cooperació entre socis del projecte en l’àmbit de la recerca i el desenvolupament: el projecte Betitex, un projecte cofinançat per la Comissió Europea amb la participació d’11 partners, 3 dels quals són socis de l’AEI Tèxtils.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.