L’AEI TÈXTILS PARTICIPA EN UN WORKSHOP SOBRE TÈXTILS TÈCNICS A BUCARES

Els dies 24 i 25 d’octubre va tenir lloc a Bucarest el congrés internacional TexTech, organitzada pel centre nacional d’investigació tèxtil de Romania, INCDTP.

Més de 30 experts de diferents països van presentar durant els dos dies de congrés. Els temes tractats van ser els tèxtils intel·ligents, tecnologies de fabricació de materials tèxtils ecoeficients, tractaments superficials de fibres i teixits, metodologies de gestió de la qualitat i composites, entre d’altres.

El segon dia 25, en el marc del congrés, va tenir lloc el workshop industrial: Avenços recents en tèxtils tècnics. En aquest esdeveniment, van participar 6 experts internacionals que van presentar projectes relacionats amb la temàtica.

Dos dels projectes liderats per l’AEI Tèxtils, el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, van estar representats al workshop. D’una banda, la Dra. Ariadna Detrell, Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, presentar la xarxa d’experts en materials tèxtils avançats CONTEXT. I, d’altra banda, Ine de Vilder, investigadora del centre tecnològic tèxtil belga CENTEXBEL, com a soci del projecte LIFE-FLAREX, va realitzar una presentació del mateix.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.