Nou cicle de jornades ‘La innovació al dia’

Aquest nou grup d’activitats neix de la unió dels seminaris ‘Dilluns Innova’, organitzat pel 
Gremi de Fabricants de Sabadell, i les ‘Tardes d’Innovació’, programades des de l’Agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils, el Centre Tecnològic Leitat i el Centre d’Innovació Tecnològica CTF de la UPC.

El cicle 2012, amb un total de 5 jornades programades, que se celebraran alternativament a Terrassa i Sabadell, pretén oferir una visió de l’estat de l’art i de les tendències de la tecnologia i els mercats de la indústria tèxtil, alhora que té com a objectiu oferir respostes concretes a la necessitat d’incorporar la innovació als diferents departaments de l’empresa, des del disseny de productes a la gestió del coneixement o la introducció de les TIC.

El proper dilluns 7 de maig tindrà lloc la primera jornada del nou cicle ‘La innovació al dia’ amb el títol: Innovació en gestió: Eines de baix cost per a la gestió de la innovació. L’acte tindrà lloc a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, de 18.30 a 20.45 h i comptarà amb la participació de Joaquín Poley, Project Manager de Kim BCN i d’una empresa que exposarà el seu propi cas.

Al 18 de juny es celebrarà la jornada ‘Noves aplicacions tècniques dels materials tèxtils‘; al 19 de juliol, tindrà lloc l’acte ‘Els materials compostos (Composites)‘; ‘El tèxtil i l’esport‘ és la jornada prevista l’1 d’octubre i, finalment, ‘Protecció personal amb materials tèxtils‘ posarà punt i final al cicle el 15 de novembre.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.