NOVES ACCIONS FUTURMOD PER A EMPRENEDORS DEL SECTOR TÈXTIL-MODA

FUTUR MOD, el projecte engegat per l’Ajuntament de Manresa, l’Ajuntament d’Igualada, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell i ACTE (Associació de Col·lectivitats tèxtils Europees) i amb la participació de l’Agrupació Catalana del Tèxtil i de la Moda de Catalunya, l’Agrupació Espanyola del Gènere de Punt i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, pretén donar suport a l’emprenedoria del sector tèxtil-moda de Catalunya, donant-los eines per prosperar en els seus negocis.

FUTUR MOD és un projecte orientat a donar suport a emprenedors i micropimes de nova creació en el sector de la moda, per facilitar la seva consolidació i creixement.

FUTUR MOD pretén establir col·laboracions estables entre emprenedors que comencen el seu negoci i empreses consolidades del sector de la moda per tal de contribuir a millorar la seva competitivitat i aportar beneficis a ambdues parts.

El projecte pretén també construir noves cadenes de valor i xarxes de relació entre emprenedors, empreses consolidades, administracions, escoles de disseny i centres de recerca per impulsar la innovació en el sector de la moda.

És per aquest motiu que, durant aquests quatre últims mesos de l’any hem programat una sèrie d’accions adreçades a l’emprenedoria.

En primer lloc, hem organitzat una nova edició de presentació de projectes, pel 19 de setembre, on emprenedors i emprenedores podran presentar el seu projecte davant un grup d’experts que valoraran les seves iniciatives. Hi podran participar tots/totes aquells/aquelles que hagin penjat a http://futurmod.fashion la seva iniciativa.

Els escollits, podran gaudir de mentories a càrrec d’experts especialitzats en diferents camps dels negocis relacionats amb el tèxtil i la moda.

Totes aquelles persones que presentin projecte, encara que no siguin escollits per les mentories, formen part de la comunitat FUTURMOD. Això vol dir que podran participar també a les càpsules formatives organitzades (i que podeu consultar a http://futurmod.fashion/blog/39-calendari-c-psules-formatives-setembre-desembre-2018.html) sense cap cost (prèvia inscripció).

Amb la finalitat que empreses i emprenedoria puguin contactar entre elles, hem organitzat per al 27 de setembre, una jornada de networking on empreses i emprenedors hi són convidats. GUARDEU-VOS LA DATA!

Aquesta Jornada, que tindrà lloc a Barcelona, a la Casa Gràcia (Passeig de Gràcia, 116) es parlarà sobre ELS NEGOCIS DEL FUTUR DE LA MODA I COM INTERACTUAR AMB ELLS.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials a twittet (@futurmodinfo) i a facebook (https://www.facebook.com/FuturMod) o al nostre web (http://futurmod.fashion).

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.