Obertes les inscripcions per al curs de tècnic en patronatge i confecció

La indústria tèxtil ha sofert una gran transformació en els últims anys i ha passat de fer grans produccions amb personal de baixa qualificació a produccions a mida fetes per treballadors qualificats que aporten valor afegit a tots els passos del procés de producció.

Per aquest motiu, dins del programa d’Innovació en l’Ocupació i del projecte “ACTE II Teixint idees i xarxes” , el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona el curs de “Tècnic/a en patronatge i confecció de productes de moda”.

L’acció de formació està pensada per a persones a l’atur o demandants d’ocupació amb coneixements o experiència en confecció i els formarà perquè puguin transformar els dissenys en patrons i fer-ne un prototip per a poder-lo confeccionar a gran escala posteriorment.

El curs consta de 250 hores de formació teòrica i 80 de pràctiques en empreses del sector i es farà entre el febrer i el juny d’aquest mateix any. La data límit per fer la inscripció és el 31 de gener.

Aquest projecte vol millorar l’ocupabilitat del sector tèxtil a Catalunya donant resposta a la demanda de perfils professionals cada cop més polivalents en els departaments de disseny i creació de les empreses.

Per a més informació sobre el curs, podeu trucar al 93 805 57 10, enviar un correu electrònic o dirigir-vos personalment a Ignova Ocupació (C. Lleida, 78, Igualada) de 8 a 13h.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.