Present i Futur del sector Tèxtil – Moda

La indústria, des de ja fa uns anys, està patint un ràpid procés que està transformant a fons la seva estructura productiva i organitzativa. Com a conseqüència d’això, s’estan donant canvis importants en el model industrial que caracteritzava les indústries desenvolupades en els últims vint-i-cinc anys.

Present i futur

La deslocalització
La deslocalització internacional d’empreses, entesa senzillament com un procés de trasllat dels centres de producció de determinades firmes d’uns països a uns altres ha tingut una major incidència amb el canvi de segle afectant d’una manera important als països desenvolupats.

La deslocalització

La hiper-valoració del concepte ‘marca’
Espanya té terreny per créixer en el desenvolupament de projectes empresarials vinculats a la revisió del concepte marca, per convertir aquestes idees empresarials en referències mundials. Per què? En què es diferencien de la resta aquestes grans marques? Què es necessita per arribar a ser una marca cèlebre?

Hiper-valoració de marca

La recerca de mercats internacionals
L’augment d’empreses exportadores i que inverteixen a l’exterior és un bon indicador del procés d’internacionalització que ha experimentat Espanya durant l’última dècada. Aquest procés s’ha produït en un context de creixent globalització i amb això ha augmentat la competència existent.

Recerca de mercats internacionals

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.