Texfor, i Leitat han arribat a un acord segons el qual comença una col·laboració estable amb l’objectiu de generar projectes de R+D, nacionals i internacionals, per a les empreses de Catalunya, amb especial atenció a les pimes.

"/>

Texfor desenvoluparà projectes de R+D per a pimes del sector

L’acord també preveu un programa estable per impulsar la sensibilització en relació a la Innovació en aquestes empreses i mantenir sessions de treball amb agents dels sistemes d’innovació català, espanyol i europeu. Facilitar l’accés i implementar noves tecnologies, a més de cobrir la necessitat didàctica corresponent a cadascuna d’elles, també forma part del conveni, per tal d’incrementar el valor tecnològic dels processos i productes. Quant a l’organització d’esdeveniments d’interès mutu, es realitzaran jornades i cursos de formació i reciclatge.

L’acord subscrit entre Texfor i Leitat preveu a més la participació conjunta de les dues organitzacions en deliberacions relatives a polítiques d’innovació, tant sectorial com territorial, i es preveuen accions d’assessoria a Texfor ia les seves empreses associades sobre consultes d’R+D+I. De la mateixa manera, es realitzarà una reunió anual de seguiment del Regional Innovation Scoreboard (publicat per “The Enterprise & Industry magazine”, EU Publications) amb la voluntat de generar projectes de millora contínua del grau d’innovació en petites i mitjanes empreses.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.