Texfor representa a les organitzacions i empreses en la graduació de la primera promoció de FP dual

El Departament d’Ensenyament ha confiat a la Confederació de la Indústria Tèxtil – Texfor la tasca de representar a organitzacions i empreses en l’acte de graduació de la primera promoció d’alumnes de Formació Professional Dual, corresponent als primers 30 Cicles Formatius del curs acadèmic 2012-14.

Aquesta circumstància suposa per a Texfor el colofó a l’aposta per la implantació de la Formació Professional Dual a les empreses del sector tèxtil empresa per la Confederació el 2012 juntament amb el Departament d’Ensenyament i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC ).

Amb aquesta graduació Texfor veu complert el seu objectiu de contribuir a formar nou personal tècnic en el sector tèxtil. Així, un cop finalitzat el cicle formatiu teòric i pràctic, els alumnes que han cursat els estudis de FP tèxtil compten amb el reconeixement acadèmic de l’experiència professional del personal que ja està en actiu en les empreses de Texfor.

L’FP Dual es va posar en marxa en el curs 2012. De moment, Texfor ha implantat la modalitat dual en l’àmbit tèxtil en el cicle formatiu de grau mitjà de Fabricació i ennobliment de productes tèxtils que s’imparteix entre l’Institut de Terrassa i la Universitat Politècnica de Catalunya. Donat l’èxit del Cicle Formatiu de Grau Mitjà, en el curs 2014-2015 es posarà en marxa a l’Institut de Terrassa el Cicle Formatiu de Grau Superior en Disseny Tècnic en Tèxtil i Pell.

La filosofia de la Formació Professional Dual és propiciar que els estudiants coneguin a l’escola tot el necessari per realitzar el seu ofici i que a l’empresa visquin la realitat i entenguin com es desenvolupen els processos productius.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.