TÈXTIL RESIDU ZERO: Coneix aquest projecte per a revaloritzar residus sobrants

Voleu conèixer possibilitats de valorització dels residus del sector textil i com convertir-los en nous recursos? L’Ajuntament de Sabadell i el Gremi de Fabricants de Sabadell us conviden a la jornada del presentació del projecte TÈXTIL RESIDU ZERO. L’activitat tindrà lloc el 10 de desembre de 09:00h a 11:00h a la seu del Gremi (c. Sant Quirze, 30).

Fonamentat en els principis de l’economia circular, TÈXTIL RESIDU ZERO té per objectiu l’optimització dels residus que generen les empreses tèxtils en el seu procés productiu a través de la seva valorització, amb la voluntat d’ajudar a fomentar la competitivitat de les empreses i avançar en el desenvolupament mediambientalment sostenible de les indústries. El desenvolupament del programa s’ha basat en la identificació de la tipologia de residus i l’estudi de la seva possible valorització, els quals han convergit en propostes encaminades a convertir els residus en recursos. TÈXTIL RESIDU ZERO s’ha iniciat el mes d’abril de 2018 i han participat diverses empreses tèxtils del Vallès, per conèixer les possibilitats de valorització dels residus. El projecte està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell per mitjà de Promoció Econòmica de Sabadell S.L i pel Gremi de Fabricants subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Per assistir a l’acte de presentació del projecte cal enviar un correu electrònic a elena@gremifab.org o trucar al 93 745 09 44.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.