Últims dies per matricular-se al curs de Tècnic en Comerç Internacional

Totes aquelles persones que estiguin interessades a matricular-se al curs de Tècnic en Comerç Internacional en el sector de la moda, ho poden fer en aquest enllaç.

El curs està organitzat en el marc del projecte ACTE i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Cataluya (SOC), ja que està dirigit a persones en situació d’atur o que estiguin buscant feina. Així mateix, cal que els interessats tinguin estudis superiors de nivell 3 i coneixements d’anglès.

La voluntat dels organitzadors és que els alumnes que hi participin, aprenguin les claus del comerç internacional en el sector de la moda, un sector que està en creixement i que cada vegada serà més important per a les empreses catalanes a l’hora d’exportar els seus productes.

Així, els alumnes gaudiran de 260 hores de classes teòriques i 80 hores de formació pràctica en les principals empreses del sector, entre el 5 de setembre i el 19 de desembre d’enguany. Entre d’altres, el programa inclou coneixements de gestió administrativa, logística, negociació, màrqueting i anglès comercial.

Per més informació, cal es pot trucar al telèfon 93 805 57 10 o enviar un correu electrònic a serra@aj-igualada.net

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.