CONTEXT, la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats, llança dues noves convocatòries d’ajuts

CONTEXT, liderada per l’AEI TÈXTILS, ha obert dues noves convocatòries d’ajuts per a promoure la participació en conferències internacionals i els intercanvis d’investigadors mitjançant Missions Científiques de Curt Termini (STSMs).

La primera convocatòria estarà oberta fins al 31 d’octubre. Poden aplicar joves investigadors que presentin una ponència o pòster en un congrés internacional, relacionat amb la temàtica de CONTEXT, els materials tèxtils avançats.

La segona tancarà el 8 de novembre. Poden aplicar investigadors d’universitats, centres tecnològics o empreses que vulguin realitzar una estada en un centre d’un altre país, per aprendre noves tècniques, accedir a informació, instrumentació o mètodes específics, etc., amb una durada de 5 a 90 dies.

En el seu primer any d’activitat, CONTEXT ja ha atorgat tres ajuts per a la participació tres persones a diferents conferències.

També s’han atorgat nou ajudes per STSMs en què nou investigadors s’han desplaçat a institucions de la República de Macedònia del Nord, Alemanya, Regne Unit, Croàcia, Xipre, Portugal, Itàlia i la República Txeca per realitzar estudis relacionats amb els materials tèxtils per a construcció, protecció personal, esport, automoció i aeronàutica.

Les properes activitats d’CONTEXT inclouen una reunió del grup de treball “Tèxtils per a esport i wearables” en Bursa (Turquia) i una reunió i workshop del grup de treball “Tèxtils per a ús mèdic-sanitari” a la seu de EMPA, a Suïssa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.