Ecodisseny i ecoinnovació en el sector tèxtil

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Clúster Tèxtil i Moda de Catalunya (ACTM) i Inèdit Innovació organitzen aquesta jornada, que començarà donant a conèixer el Programa Català d’Ecodisseny (ecodiscat 2012-2015) de la mà d’Enric Pueyo, representant de la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat. 

A continuació, el director executiu d’ACTM, David Garcia, oferirà la ponència ‘La ecoinnovació com a instrument per a l’increment de la competitivitat‘. Probablement, moltes empreses de la indústria tèxtil catalana es pregunten ‘Per què ecoinnovar? Què ens cal i què en podem obtenir?‘. A aquestes preguntes intentarà donar resposta Jordi Oliver, director executiu d’Inèdit.

Així mateix, els assistents a la jornada podran conèixer de primera mà casos d’èxit d’ecodisseny en el sector tèxtil de la mà d’Ignasi Canal, d’AXIOMA Solucions; Núria Estapé, Manager Global Marketing Department a Clariant, i Carolina Blázquez, directora creativa d’Ecoalf.

Aquests ponents tractaran aspectes com la quantificació ambiental per a donar criteris de sostenibilitat als clients; la sostenibilitat més enllà del client: el projecte Advanced Denim, i l’ecodisseny aplicat al desenvolupament de nous productes tèxtils respectuosos amb el Medi Ambient (Jaqueta LIVINGSTONE).

Per últim, els participants podran debatre amb els diferents ponents i fer networking amb la resta d’assistents.

A recordar

Jornada ‘Ecodisseny i ecoinnovació en el sector tèxtil’
22 de novembre
Seu del Clúster Textil i Moda de Catalunya: Av. Diagonal 474, esc. B, 1er pis en Barcelona.
Confirma la teva assistència a l’e-mail sbarasoain@actm.cat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.