EU-TEXTILE2030 i TAITRA van organitzar un webinar sobre el mercat tèxtil taiwanès

El 9 de maig, els socis espanyols del consorci EU-TEXTILE2030, AEI Tèxtils – el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya – i ATEVAL – coordinador del projecte – van organitzar un webinar per informar els seus pimes associades sobre el mercat taiwanès. El webinar es va organitzar amb la col·laboració de TAITRA, Consell de Desenvolupament del Comerç Exterior de Taiwan.

Aquest webinar forma part de les activitats de preparació per a la missió de prospectiva programada per al mes d’octubre del 2019, en cooperació amb tots els socis d’EU TEXTILE2030. L’objectiu del webinar era ajudar a les PIMEs espanyoles a entendre el mercat tèxtil a Taiwan, les principals àrees d’aplicació final i les potencials oportunitats.

Al webinar, la gerent de projectes de l’oficina espanyola de TAITRA va explicar les principals figures del sector tèxtil taiwanès i la fira de tèxtils innovadors TITAS.

EU-TEXTILE2030 tindrà un estand en aquesta fira, durant la missió per donar a conèixer les innovacions en materials tèxtils avançats de les pimes europees, amb l’objectiu d’establir cooperacions i oportunitats de negoci.

El webinar va finalitzar amb una breu introducció dels diferents serveis que ofereixen les oficines de TAITRA a Barcelona per donar suport a les PIMEs europees a fer negocis amb empreses taiwaneses, així com la seva participació en la xarxa empresarial europea (EEN) organitzant reunions B2B i les opcions de suport a les empreses europees en la recerca de proveïdors taiwanesos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.