MENYS DE DOS MESOS PER AL CONGRÉS DE FIBRES DE DORNBIRN

En menys de dos mesos tindrà lloc una de les majors cites per a la indústria tèxtil europea i internacional: el congrés de fibres de Dornbirn

Com a generador d’idees i xarxes, el Dornbirn-GFC és una data marcada en els calendaris d’aproximadament 700 professionals de 30 nacions a tot el món

“Dornbirn-GFC és el millor lloc del món per aprendre” és la declaració d’un CEO que lidera la major productora de fibres del món i que ha estat un assistent freqüent a congrés durant molts anys.

L’objectiu principal del congrés és oferir als participants aprenentatge, progrés, una visió cap al futur i la creació d’àmplies perspectives.

Per assolir aquest objectiu, en aquesta edició, les més de 100 conferències per part de experts s’enfocaran en les següents temàtiques: innovacions en fibres, transport i mobilitat, reciclatge-economia circular, gestió de la generació i emmagatzematge d’energia i tecnologies de modificació superficial i fabricació additiva.

Més de 700 professionals de 30 països diferents (80% europeus, 15% asiàtics i 5% americans) aprofiten el Dornbirn GFC per conèixer les últimes innovacions en la indústria de les fibres i les seves etapes posteriors.

La AEI Tèxtils, el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, forma part del comitè del congrés, des de l’any 2009.

El congrés tindrà lloc del 12 al 14 de setembre i l’obrirà Sebastian Kurz, el Canceller Federal d’Àustria, mitjançant transmissió de vídeo.

A la sessió plenària participarà James Holbery de Microsoft US amb el tema: Com canviaran els Smart Textiles el món i què espera Microsoft de la indústria?

Com a expert de la indústria de l’automòbil, el Prof. Theo Sams de AVL, la companyia independent més gran del món dedicada al desenvolupament de sistemes de conducció, parlarà sobre & quot; Rellevància i potencial de la indústria de les fibres en el desenvolupament futur de la indústria del automobil & quot.

La marca canadenca Lululemon Athletica, representada per Yogendra Dandapure, exposarà les tendències de futur i l’enfocament tecnològic per a la indústria.

Edwin Keh, CEO de l’internacionalment reconegut Institut de Recerca de Tèxtils i Indumentària HKRITA de Hong Kong, farà una conferència sobre & quot; Economia Circular & quot ;. HKRITA coopera estretament amb les grans marques com H & amp; M i també és un freqüent medallista dels & quot; Premis Internacionals de Invenció Anuals de Ginebra & quot.

El mateix dia de la inauguració, diversos CEO discutiran sobre sostenibilitat i com les grans productors de fibres europees i asiàtiques es posicionen en les & quot; 3 Ps: Planet, People, Profit & quot ; necat Altin de Zorlu, Stefan Braun de Dralon, Uday Gill de Indorama, Robert van de Kerkhof de Lenzing i Gunjan Sharma de Reliance.

En les posteriors sessions, a més de les més de 100 conferències temàtiques, se celebrarà la taula rodona: & quot; Economia circular: quina oportunitat! & quot; moderada per Anton Schumann de Gherzi. Els participants seran Eberhard Brack de Märkische Faser, Peter Bartsch de Lenzing, Michel Chtepa de Seaqual4U, Yogendra Dandapure de Lululemon, Edwin Keh de HKRITA i Luis Marinheiro de ISWA.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.